Bootvakanties / cruises

Wanneer u echt wilt genieten van ultieme luxe, dan is een bootvakantie zoals een cruise absoluut een mogelijkheid. Een cruise staat niet voor niets bekend als de meest luxueuze vakantie die u kunt boeken. Dit komt voornamelijk door het feit dat nagenoeg alles inclusief is bij deze vakantie. Het is een drijvend resort met diverse zwembaden, een winkelcentrum, een casino, diverse restaurants en zelfs schaatsbanen, atletiekbanen en golfsurf mogelijkheden. Het heeft alle voordelen van een luxe resort, alleen bent u ook in de gelegenheid om diverse steden te bezoeken. Het beste van twee werelden.

Een cruisevakantie boeken

Het boeken van een cruisevakantie kan eenvoudig online, maar aangezien het een redelijke aankoop betreft, kunnen we het ons voorstellen dat u wellicht liever naar een daadwerkelijk reisbureau gaat. U kunt dan online het aanbod bekijken en dan contact opnemen om verder alles telefonisch of in real life af te handelen. Zo kunt u ook meteen advies ontvangen van cruise specialisten. Zij weten precies hoe u een cruisevakantie kunt boeken die aansluit bij uw wensen.

Varen op vakantie

Een cruisevakantie is natuurlijk het bekendste voorbeeld van een bootvakantie, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Zo kunt u tijdens een stedentripje naar bijvoorbeeld Maastricht of Amsterdam kiezen om een kanaal cruise te maken. U kunt onbezorgd genieten tijdens een boottochtje over de grachten of de maas, waardoor u écht de mogelijkheid krijgt om goed om u heen te kijken. Vaak kan een boottochtje worden gecombineerd met een hapje en een drankje, voor de échte cruise experience.

Heeft u zelf een cruise / bootvakantie bedrijf? Dan kunt u uw bedrijf hier aanmelden.