Buitenboordmotor kopen?

Wanneer u in het bezit bent van een boot of sloep, dan heeft u natuurlijk een motor nodig die er voor zorgt dat de boot wordt voortgestuwd door het water. Een buitenboordmotor, oftwel Outboard, is een prima mogelijkheid. Deze motoren zijn zeer betrouwbaar en daarnaast ook eenvoudig te bedienen. Een kleine buitenboordmotor is bijvoorbeeld zeer geschikt voor rubberboten en andere kleine en lichte bootjes, terwijl een grote 300 pk motor een behoorlijke boot eenvoudig door het water kan bewegen.

Tweedehands buitenboordmotoren

Een buitenboordmotor kan een prijzige aankoop zijn. Echter, veel van de onderstaande webshops bieden u ook de mogelijkheid om een tweedehands buitenboordmotor te kopen. Deze is kwalitatief nog zeer in orde, maar kost slechts een fractie van wat een nieuwe buitenboordmotor zou kosten. Zeker wanneer u nog nieuw bent in de watersport branche is het wellicht handig om een tweedehands buitenboordmotor te kiezen in plaats van een nieuwe. Zo kunt u kosten besparen. Mocht u later alsnog willen overstappen naar een nieuwe buitenboordmotor, dan kunt u de tweedehands gewoon weer verkopen.

Diverse verschillende topmerken

De onderstaande shops bieden een ruim merkenaanbod aan met diverse buitenboordmotoren. Van Mercury tot Honda en van Yamaha tot Suzuki. Ongeacht naar wat voor outboard u op zoek bent, u vindt deze beslist in de onderstaande buitenboordmotor shops. Daarnaast kunt u kiezen voor een goedkope buitenboordmotor door het tweedehands aanbod te bekijken. Zo vindt u voor élk vaartuig een geschikte outboard bij de onderstaande partners!

Heeft u zelf een shop in buitenboordmotoren? Meld uw link dan aan via het contactformulier.