Watersport evenementen

Een echte liefhebber van boten, jachten en watersport bezoekt natuurlijk ook regelmatig evenementen. WatersportWijzer heeft voor u diverse watersport evenementen op een rij gezet die interessant kunnen zijn. Watersportevenementen kunt u bezoeken met het hele gezin. Ouders kunnen genieten van mooie boten en luxe jachten. Kinderen kunnen zich vaak laten schminken en deelnemen aan leuke activiteiten.

Bekende watersport evenementen

Het hele jaar door vinden er watersport festiviteiten plaats. U kunt hierbij denken aan grote zeilwedstrijden zoals skûtsjesilen in Friesland maar ook aan zielwedstrijden bij u in de buurt. Skûtsjesilen in Friesland wordt al sinds de vorige eeuw gehouden. Het skûtsjesilen trekt elk jaar veel kijkers en deelnemers. Er zijn ook jaarlijks beurzen in Nederland te vinden die te maken hebben met de watersport. De HISWA Amsterdan Boat Show is een van de grootste beurzen op het gebied van jachten en motorboten. Tijdens de HISWA kunt u boten bekijken met een lengte van maximaal 10 meter. Veel bedrijven presenteren tijdens deze dagen hun nieuwe collectie. U kunt tijdens de HISWA ook deelnemen aan verschillende activiteiten. Meer informatie over deze evenementen kunt u vinden op de website van Skûtsjesilen en HISWA.

Aanmelden watersportevenementen

Organiseert uzelf een watersport evenement? Of kent u een leuk watersport evenement? Deel dit dan met ons! U kunt uw evenement aanmelden via het contactformulier. Nadat u het contactformulier heeft ingevuld en wij dit ontvangen hebben, zullen wij u aanvraag bekijken. Interessante evenementen worden opgenomen in deze rubriek.